Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Dertiger raakt zwaargewond bij vechtpartij aan café

Dertiger raakt zwaargewond bij vechtpartij aan café

Bij een vechtpartij aan een café in het centrum van Vilvoorde is zaterdagavond een 32-jarige man levensgevaarlijk gewond geraakt. “Het slachtoffer is intussen stabiel”, laat politiewoordvoerder Catherine Bodet weten. Het parket van Halle-Vilvoorde onderzoekt de precieze omstandigheden.

Aan café De Supporters op de hoek van de Schaarbeeklei en de Trawoolstraat gingen verschillende personen zaterdagavond rond 23 uur met elkaar op de vuist. “De aanleiding voor de zware vechtpartij is nog onduidelijk”, meldt Catherine Bodet, woordvoerder van de lokale politiezone VIMA. “Toen onze ploegen ter plaatse kwamen, was de vechtpartij afgelopen. Ze troffen wel twee slachtoffers aan.” Beide personen werden met verwondingen aan het hoofd overgebracht naar het AZ Jan Portaels. “Een 32-jarige man verkeerde een tijdje in levensgevaar. Zijn toestand is ondertussen gestabiliseerd”, voegt Bodet toe.

De precieze omstandigheden en de aanleiding van de vechtpartij zijn nog niet bekend. Het parket is een onderzoek gestart.