asselman_luc.jpg

Echtgenoot Maggie De Block opent restaurant in Asse

din 6 jan 2015

In Mollem in Asse opent Luc Asselman, dat is de echtgenoot van minister Maggie De Block, dit weekend een Italiaans restaurant. 

Volgens hem is het restaurant een uit de hand gelopen hobby die twee jaar geleden begonnen is in Calabrië, in het zuiden van Italië. Luc Asselman en Maggie De Block waren er meteen verknocht aan de lekkere wijnen, kazen en vleesproducten. Niet veel later ontstond het idee om met enkele vrienden een restaurant te openen.

Er werd een vennootschap opgericht en een leegstand restaurant gekocht naast de kerk in Mollem. De voorbije weken werden er heel wat renovatiewerkzaamheden uitgevoerd en dit weekend kan het restaurant ‘Al Campanile’ de deuren openen. 

Luc Asselman zal echter niet in de keuken staan. Dat laat hij over aan zijn Italiaanse vrienden.  Wel het beheer van het gebouw, de boekhouding en het Nederlands zijn zijn verantwoordelijkheid. Zo gaat hij de Italianen Nederlands leren zodat ze hun klanten in Mollem in het Nederlands kunnen bedienen. (foto : Joris Herpol)

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"24437","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"343","width":"610"}}]]