toerneekadee.jpg

Eerste editie Toernee Kadee in Halle groot succes

zon 19 nov 2017

Gisteren was er in Halle de elfde editie van Toernee Mondialle. Dat is een gratis stadsfestival  waarbij in tal van cafés kan genoten worden van jazz, blues en wereldmuziek. Dit jaar werd Toernee Mondialle voor de eerste keer in gang getrapt door Toernee Kadee. De Halse kinderen konden er deelnemen aan tal van verrassende activiteiten. 

Proefpersoon spelen in het bellenlab van professor Bubble, een cupcake laten weten hoe je je voelt, als een echte journalist goed nieuws brengen in een nieuwsstudio, leren programmeren,… het kon allemaal op Toernee Kadee.

Virg Bauveroy, één van de organisatoren: “Net zoals Tournee Mondialle een ontdekkingstocht doorheen Halle is, is Tournee kadee een ontdekkingstocht in cultuurcentrum Vondel. Voor iedereen, laagdrempelig, gratis, nieuwe dingen zien, nieuwe emoties beleven: daar gaan we voor bij Toernee Mondialle en ook bij Toernee Kadee.” 

De eerste editie van Toernee Kadee was een succes met een bijzonder grote opkomst. Morgen een leuke sfeerreportage in ons nieuws!