Festivalhalle verhuist naar het Possozplein

maa 15 jun 2015

Festivhalle verhuist deze zomer naar het Possozplein en cultuurcentrum ‘t Vondel. Dat laat de organisatie weten.

Door de werkzaamheden ter hoogte van de Leide moet Festivhalle uitwijken naar een nieuwe locatie. Verschillende pistes werden de voorbije maanden onderzocht maar uiteindelijk wordt nu geopteerd voor het Possozplein en CC ’t Vondel.

Op het Possozplein zal er plaats zijn voor animatie, drank en eetstanden. De optredens zelf vinden plaats in CC ’t Vondel.  Het festival verhuist dus gedeeltelijk naar binnen. “Maar daar zullen de festivalgangers niet al te veel van merken. De zaal zal op zo’n manier ingekleed worden zodat ze aan alle eisen van de doorsnee festivaltent zal voldoen. En eerlijk: de akoestiek zal er dit jaar enkel maar op vooruit gaan”, aldus Sébastien Raemdonck van Festivhalle. “Wie zijn of haar favoriete band toch liever onder de stralende zon aanschouwt, hoeft niet te treuren: een reuzenscherm zal ervoor zorgen dat het publiek ook buiten ‘t Vondel kan genieten van de optredens”, aldus Raemdonck.

Festivhalle vindt dit jaar plaats op 10, 11 en 12 september en blijft gratis toegankelijk. Headliners dat weekend zijn oa Regi & Linda Mertens,  The Scabs, Gers Pardoel en Radio Guga. Alle info vind je www.festivhalle.be