complimentendag7.jpg

Geef eens een compliment op complimentendag

din 1 maa 2016

Vandaag wordt de 7de editie van de Complimentendag georganiseerd. Op deze dag wordt iedereen uitgenodigd even tijd te nemen om collega’s, vrienden of familieleden een schouderklopje te geven. 

“Het herbalanceren van intermenselijke verhoudingen en een herwaardering van menselijke meerwaarde”, zo staat het omschreven in het charter van de Complimentendag VZW. Het idee voor deze complimentendag werd zo’n 7 jaar geleden gelanceerd door Gina De Groote, uitgeefster van het magazine ‘Change, think positive’. Intussen geniet de Complimentendag nationale bekendheid. Ook KrisKras was vanmorgen op de markt in Londerzeel zeer gul met complimenten. En we vroegen aan de marktbezoekers ook naar het mooiste compliment dat ze ooit gekregen hebben. Het resultaat zie je vanavond in KrisKras.

Ook RINGtv maakt complimentjes

En ook RINGtv wil jullie vandaag een complimentje overmaken. Jouw zender mag vandaag immers zijn 21-ste verjaardag vieren. En dat hebben we vooral aan jullie te danken. Want zonder kijkers, geen televisiezender. Jullie zijn dus echt het fijnste kijkerspubliek dat een zender zich wensen kan. En al op voorhand bedankt om ook in de toekomst elke dag te kijken naar jouw nieuws, jouw zender.