veiling_1.png

Grote veiling voor zieke Max

zat 9 sep 2017

De benefietactie voor de 6-jarige Max uit Humbeek begint steeds grotere proporties aan te nemen. Het programma was al heel veelzijdig met activiteiten voor jong en oud en optredens van onder andere Udo,Sergio en Nigel Williams. Daar komt nu nog een veiling bij van een hele reeks bijzondere hebbedingetjes.

Een gouden plaat van Stromae, gesigneerde shirts van Kim Clijsters, Dries Mertens en de Red Dragons, een helikoptervlucht of ballonvaart: het zijn maar enkele zaken die op 24 september geveild zullen worden.

Alle opbrengsten gaan naar Max. De 6-jarige jongen uit Humbeek lijdt aan een zeldzame vorm van hersenstamkanker. De dokters in ons land kunnen hem niet meer helpen. Maar in Mexico kan Max wel nog een veelbelovende therapie volgen.

De eerste resultaten zijn hoopgevend. Maar de therapie kost waanzinnig veel geld: minstens 200.000 euro. Met de grote benefietactie op 24 september in De Mozaïek, de school van Max, hopen de 'mama's voor Max' toch al een deel van dat bedrag bijeen te krijgen.

Meer info vind je op www.mamasvoormax.be.