Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Jan Jaap Van Der Wal speelt voor uitverkocht Vondel in Halle

Jan Jaap Van Der Wal speelt voor uitverkocht Vondel in Halle

Donderdagavond was de bekende comedian Jan Jaap Van Der Wal te gast in het cultuurcentrum 't Vondel in Halle. Hij kwam er zijn gloednieuwe show 'Schoon' voorstellen en dat tot grote tevredenheid van het talrijk opgekomen publiek.  

Jan Jaap Van Der Wal is een bekende Nederlandse comedian die in ons land woont. Van Der Wal verwierf ook bekendheid als jurylid in het druk bekeken televisieprogramma 'De slimste Mens ter wereld.' In Halle speelde Van Der Wal voor een zo goed als uitverkochte zaal. In 'Schoon' vertelt Van Der Wal over hoe hij verliefd is geworden op Vlaanderen. Gewoontes en gebruiken en de manier waarop Vlamingen praten, komen ruimschoots aan bod in de show.

Ook de privé-situatie van Van Der Wal komt aan bod. De comedian werd  net vader van het jongetje Tevo en hij stelt zich vragen over de wereld waarin zijn zoon terecht zal komen. Die toekomst ziet er in zijn ogen ook eng uit en wordt beheerst door robots en drones. "De mens is zo'n mooi wezen, wij mogen helemaal niet vervangen worden door robots", aldus Van Der Wal. 

Al bij al een bijzonder geslaagde voorstelling in CC 't Vondel.