gembada.png

Jeugddansgroep Gembada maakt zich op voor ‘Lifetime’

maa 26 feb 2018

Al meer dan 25 jaar is Gembada actief in Merchtem en zetten ze al heel wat kinderen en jongvolwassenen aan het dansen. Ondertussen is het ook alweer vier jaar geleden dat de laatste grote show plaatsvond. Daar komt nu verandering in, want Gembada is klaar voor ‘Lifetime’.

Tijdens het weekend van 3 en 4 februari, gingen de dansers en de dansleidsters van Jeugddansgroep Gembada uit Merchtem, op dansweekend. Ze verbleven in het Vormingscentrum in Malle en deden dit om zich voor te bereiden op hun vierjaarlijkse dansshow. “We deden verschillende teambuildingactiviteiten, organiseerden een verkleedfuif en dansten natuurlijk heel veel! De hoofdactiviteit was een dansje aangeleerd krijgen, dat we tijdens elke show als finalenummer dansen met de hele groep,” vertelt danseres Larissa Stegmann. De show heet “Lifetime” en vindt plaats op 6, 7 en 8 april in De Muze in Meise. “Lifetime” bevat vijf shows op vrijdag, zaterdag (2) en zondag (2).

Wie graag meer wil weten over Jeugddansgroep Gembada of de dansshow ‘Lifetime’, kan meer informatie vinden op www.gembada.be.