fiets.jpg

Kampenhout in de running als fietsgemeente 2015

maa 25 mei 2015

Kampenhout staat voorlopig op de derde plaats in de ranking van de beste fietsgemeente met minder dan 20 000 inwoners. Stemmen kan nog tot 21 juni.

Met ‘Fietsgemeente/Fietsstad’ 2015’ willen Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts, en de Vlaamse Stichting Verkeerskunde steden en gemeenten aansporen om te zorgen voor veiliger en vlotter fietsverkeer door een goed lokaal fietsbeleid te voeren. Dit jaar worden ook publieksprijzen toegekend via een online stemronde. In de categorie ‘gemeenten met minder dan 20 000 inwoners’ is Kampenhout nog altijd in de running. De gemeente staat momenteel op de derde plaats, maar heeft een pak stemmen minder dan leider Merksplas en tweede in de stand, Oosterzele.

Stem voor Kampenhout

Een stem uitbrengen kan tot en met 21 juni op www.fietsgemeente2015.be . Tik de naam van je favoriete fietsgemeente in en duid drie redenen aan waarom je vindt dat die gemeente de prijs verdient. Als extraatje loot de VSV uit de stemmers regelmatig enkele gelukkigen die worden verrast met leuke fietsaccessoires.