Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Kraainem en Wezembeek-Oppem kanten zich tegen sluiting op- en afrit Diegem

 

Kraainem en Wezembeek-Oppem kanten zich tegen sluiting op- en afrit Diegem

De faciliteitengemeenten Kraainem en Wezembeek-Oppem kanten zich samen met de Brusselse gemeenten Sint-Lambrechts-Woluwe en Sint-Pieters-Woluwe tegen de huidige herinrichtingsplannen van de Ring rond Brussel. Vooral de sluiting van de op- en afrit aan de Woluwelaan in Diegem zien de vier gemeenten niet zitten. Dat meldt BRUZZ.

De burgemeesters en mobiliteitsschepenen van de vier gemeenten hebben een negatief advies neergelegd bij De Werkvennootschap. Die organisatie staat in voor de herinrichting van de Ring rond Brussel. Eén van de plannen is het schrappen van afrit 4 ‘Diegem-Woluwelaan’. Kraainem, Wezembeek-Oppem, Sint-Lambrechts-Woluwe en Sint-Pieters-Woluwe vrezen mobiliteitsproblemen voor hun inwoners en nefaste economische gevolgen als de op- en afrit verdwijnt. Ze verzetten zich samen tegen de beslissing.

 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

NIEUWS 19/10/2021

Bekijk hier het nieuws van dinsdag 19 oktober.

SPORT 18/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 18 oktober.

NIEUWS 18/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 18 oktober.

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!