cafe_positivo.png

KTA Pro Technica Halle maakt nieuwe lijflied Gemeenschapsonderwijs

don 9 jul 2015

Café Positivo, Leef je talent. Dat is het nieuwe lijflied van het GO! Vlaams Gemeenschapsonderwijs. Het idee voor het lied kwam van de leerlingen en de leerkrachten van het KTA Pro Technica in Halle. Zij hebben ook in eigen beheer een videoclip gemaakt.

Het KTA Pro Technica organiseert sinds enige tijd de jaarlijkse talentendag 'Leef je Talent'. Op die manier wil de school haar leerlingen bewust maken van hun eigen, unieke talenten. Het lied 'Café Positivo' en de bijhorende videoclip zijn een logisch gevolg van dat project.

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"32650","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"334","width":"610"}}]]

De muziekleerkracht van de school, Jan Vankeerberghen, schreef de muziek. De tekst komt van Mark Boduin, die lange tijd de tekstschrijver van An Christy was. Voor de videoclip sloegen de leerlingen, de leerkrachten en alle andere medewerkers van de school de handen in elkaar. Natasja De Tobel, leerkracht lichamelijke opvoeding, was regisseur van dienst. Cindy Zwaenepoel van het schoolsecretariaat maakte het draaiboek. De leerlingen van schoonheidsverzorging en haarzorg zorgden voor de make-up, styling en kapsels van alle deelnemers in de clip. De technische ploeg was verantwoordelijk voor de rekwisieten op de set.

Café Positivo is voortaan het schoollied van KTA Pro Technica én het lijflied van het Gemeenschapsonderwijs.