Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Laetitia Nouhhaïdi: “ik mis Grimbergen wel”

Laetitia Nouhhaïdi: “ik mis Grimbergen wel”

De naam Laetitia Nouhhaïdi zal misschien niet iedereen bekend in de oren klinken, maar onder jongeren is ze een begrip. Na haar rol als Christelle, lid van de bende Black Bronx in 'Black', nam ze deel aan het meest recente seizoen van Temptation Island. Daar werd ze al snel een van de meest besproken verleidsters. Dat Laetitia haar jeugd doorbracht in de rand rond Brussel werd het onderwerp van een interview dat we met haar mochten afnemen.

Momenteel woont de schone in Zaventem, maar haar hart ligt in Grimbergen:”Ik woon nog steeds aan de rand rond Brussel, maar ik mis Grimbergen wel. Daar zou ik wel terug willen wonen”. Laetitia ging de eerste 4 jaren van het middelbaar naar school in Grimbergen, een periode waar ze leuke herinneringen aan heeft: “Op KAG heb ik mijn beste vriendin, Mallaury de Bolle, ontmoet. Door haar werd ik vaak buiten gezet tijdens de lessen en we hadden steeds onze boeken niet bij”. Mallaury staat naast Laetitia op de foto die ze ons kon bezorgen uit die periode. (Laetitia staat op de achterste rij, tweede van links)

Haar middelbaar maakte ze af in Virgo te Vilvoorde, waar ze handel-talen volgde. Ze herinnerde zich vooral hoe streng de school was: “Ik weet niet of het nu nog zo is, maar toen ik naar Virgo ging was het een vrij strenge school. Wel stom dat je tijdens je pauze niet naar buiten mocht als je meer dan 100m van de school woonde”. Toch houdt ze een positief gevoel over bij de school: “Het waren wel twee leuke jaren!”

Wij kijken alvast met veel spanning uit naar de volgende aflevering van Temptation Island!

(Foto: Laetitia Nouhhaïdi)