img_0489.jpg

Nacht van Affligem beleeft recordeditie

zat 20 mei 2017

De Nacht van Affligem beleefde dit jaar een recordeditie. Nooit eerder zakten zoveel muziek-, dans- en feestliefhebbers af naar de Bellekouter voor dit evenement van voetbalclub Leeuwkens Teralfene.

Jarenlang was Will Tura de centrale gast tijdens de Nacht van Affligem. Na zijn afscheid in 2015 namen De Romeo’s de fakkel over. Met succes want met ruim 1500 aanwezigen beleefden de Leeuwkens Teralfene een topeditie. Naast De Romeo’s beklommen ook Sergio en Melanie Wiegmann, beter bekend als Natascha uit de populaire serie ‘Sturm der Liebe’ het podium. Wiegmann heeft ook een verleden als musicalactrice en trad vrijdag een eerste maal op in België. En om het Belgische publiek meteen te charmeren zong ze een gesmaakt duet met Chris Van Tongelen van De Romeo’s.

Enkele kijkers van RINGtv mochten ook even in de coulissen voor een meet & greet met De Romeo’s en Melanie Wiegmann. Een uitgebreid beeldverslag krijg je maandag in het nieuws op RINGtv. Een uitgebreid fotoalbum vind je op onze Facebookpagina. (foto's Stefaan Demol)