civiele_bescherming2.png

Nieuwe zoektocht vermiste vrouw Liedekerke

maa 5 jan 2015

De brandweer van Denderleeuw en de politie hebben gisteren langs de Dender een nieuwe zoektocht ondernomen naar de vermiste Agnes Cortvrindt uit Liedekerke. Maar de actie heeft niets opgeleverd.

De voormalige cafébazin van De Welkom is al sinds 20 december vermist. Wellicht is ze in de Dender terecht gekomen. Vrienden vonden bij een zoekactie op 24 december immers haar jas en een afscheidsbrief aan het sas van Denderleeuw. Er werden verschillende zoekacties georganiseerd maar zonder resultaat.

Gisteren hebben brandweer en politie de zoekactie hervat in de buurt van het sas van Denderleeuw. Er werden speciale honden uit Nederland ingezet die getraind zijn op het opsporen van dode lichamen. Die konden drie locaties aanduiden waar een mogelijk spoor was. Duikers van de Denderleeuwse brandweer onderzochten vervolgens de verschillende locaties. Maar ook nu werd er geen spoor gevonden van de verdwenen Agnes Cortvrindt.

Bent u geraakt door dit nieuws of heeft u vragen in verband met zelfdoding, aarzel dan niet om contact op te nemen met de Zelfmoordlijn via 1813 of www.zelfmoord1813.be