nnof_vilvoorde.jpg

NNOF Vilvoorde is klimaatambassadeur 2014

vrij 5 dec 2014

Het Vilvoordse bedrijf NNOF, dat van oud kantoormeubilair nieuwe meubels maakt, is verkozen tot ‘klimaatambassadeur 2014’. 

De verkiezing werd georganiseerd door miK, dat is een samenwerking tussen de provincie en Voka.  Op die manier willen ze ondernemingen in de kijker zetten die een inspanning leveren om Vlaams-Brabant klimaatneutraal te maken. 13 bedrijven uit de provincie streden om de titel.  Onder meer D&D Isoltechnics uit Sint-Pieters-Leeuw, Communicatiegroep Artoos uit Kampenhout, BMA Ergonomics uit Roosdaal, Dauranta uit Sterrebeek  waren genomineerd.  Maar het was NNOF uit Vilvoorde dat met de hoofdvogel ging lopen. 

Bij  NNOF in Vilvoorde worden oude meubelen gedemonteerd en vervolgens als grondstof gebruikt voor een nieuw meubel.  De meubels krijgen daardoor een nieuw leven en vaak ook een nieuwe bestemming.  Het bedrijf werd onlangs ook door zelfstandigenorganisatie Unizo bekroond tot meest beloftevolle KMO van Vlaams-Brabant.  RINGtv maakte toen onderstaande reportage.

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"23321","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"302","width":"610"}}]]