img_0386.jpg

Olympische medaille steunt voetbalclub BOKA United

don 30 aug 2018

Tweedeprovincialer BOKA United uit Dilbeek start het nieuwe seizoen met een reeks pittige initiatieven die de beleving en de verbondenheid rond de fusieclub moeten versterken. Pijler is het project BOKA Beweegt met als peter/meter Sven en Kevin Kums en Evi Van Acker. Tegelijk wil de club, in samenwerking met Frank Vercauteren en zijn zoons, jonge spelertjes optimale begeleiding bieden.

De Dilbeekse fusieclub BOKA United (Bodegem Kapelle United, ontstaan uit Sint-Martens-Bodegem en Sint-Ulriks-Kapelle) lanceerde aan de start van het nieuwe seizoen het project BOKA Beweegt, een digitaal platform waar al wie bij de club betrokken is zijn sportieve kilometers kan registreren. Tegen eind april wil de club de teller graag op 10.000 km zien staan. Begin mei vormt een groot wandel-en loopevent in Dilbeek dan de apotheose.

De club start tevens, samen met ex-Rode Duivel Frank Vercauteren en zijn zoons, een proefproject met individuele sportieve en mentale begeleiding van jonge voetballers uit de pilootploegen U10, U12 en U17. Bedoeling is al deze spelertjes, en zeker niet enkel de toptalenten, gerichter te begeleiden opdat ze hun skills nog beter zouden ontwikkelen.

BOKA United trapt trouwens zondag zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen op gang.