druivenfestival.jpg

Ontcijfer jij het thema van het Druivenfestival 2015?

vrij 6 feb 2015
Welk thema heeft het Druivenfestival in Hoeilaart dit jaar? De eerste die dat achterhaalt, wint een VIP-arrangement voor de openingsavond van het festival.
 
 

De organisatie van het Druivenfestival maakt het thema van dit jaar niet zomaar bekend. In de plaats daarvan heeft ze een wedstrijd bedacht. Het thema zit verstopt in een kruiwoordraadsel. 
 
Vanaf 20 februari kunnen de deelnemers 89 letters terugvinden in de etalages of op de vensterramen van Hoeilaartse handelaars. Met die 89 letters kunnen ze dan een kruiswoordraadsel invullen. Twaalf letters zullen ontbreken. Die twaalf letters vormen dé titel van het komende festival.
 
Wie het snelst de juiste titel verstuurt naar druivenfestival@gmail.com of telefonisch meldt op het nummer 0494/31 20 55, wint een VIP-arrangement voor twee personen voor de openingsavoond van het festival.
 
Het kruiswoordraadsel zal ongeveer vanaf 10 februari klaarliggen bij de deelnemende handelaars. Je kan het natuurlijk ook downloaden op de website van het druivenfestival