sk_leeuw.jpg

Opgelet voor diefstallen in kleedkamers van voetbalclubs

maa 3 aug 2015

De voorbije dagen werden verschillende kleedkamers leeggeroofd van voetbalclubs. Onder meer de spelers van Tollembeek en SK Leeuw stelden vast dat na hun training alle portefeuilles en  gsm’s verdwenen waren.

Dinsdagavond verschaften onbekenden zich in Dilbeek een toegang tot de kleedkamers tijdens een oefenwedstrijd tegen Tollembeek. Tijdens de rust stelden verschillende spelers van Tollembeek  vast dat hun portefeuilles en gsm’s gestolen waren. Daarop werd beslist om de wedstrijd niet verder te spelen.

Vrijdagavond gebeurde hetzelfde tijdens een training bij SK Leeuw. In totaal werden er 20 portefeuilles en gsm’s ontvreemd. De meeste spelers hadden ook het lidgeld voor dit seizoen bij zich. Vermoed wordt dat de inbrekers er dus met een aanzienlijk bedrag vandoor zijn.

Het is niet zeker of de 2 inbraken het werk zijn van dezelfde daders. De politie roept voetbalploegen in ieder geval op om tijdens wedstrijden of trainingen de kleedkamers nauwlettend in de gaten te houden of af te sluiten.