pop_at_park_2018_4.png

Opnieuw tweeduizend bezoekers voor Pop@Park

don 16 aug 2018

In het Gemeentelijk Park van Zaventem vond gisteren de zevende editie van Pop[at]Park plaats. De hoofdact dit jaar was Bart Peeters. Het gratis openluchtfestival geeft ook ieder jaar een kans aan een jonge band om zich te tonen aan het grote publiek. Dit keer was dat Bucklefish uit Gooik. 

Elk jaar lokt Pop@Park tweeduizend bezoekers naar het Gemeentelijk Park van Zaventem. Voor de vierde keer op een rij opende het gratis openluchtfestival met een jongerenband. “De jeugddienst van Zaventem organiseert dit festival,” zegt schepen van Jeugd Bart Dewandeleer (CD&V). “We houden er dan ook aan om een jongerenband te programmeren.”

Bucklefish
Tijdens Pop@Park Rock Rally in april werd Bucklefish als winnaar gekozen en dus mochten ze Pop@Park openen. “We hebben er lang naar uitgekeken om hier te staan. “Voor een beginnende band zoals wij is dit een ongelofelijke ervaring,” zegt zanger Glenn Schelck.

Begin vorig jaar richtten de broers Glenn en Giles Bucklefish op. Gitariste Katleen en bassiste Leen maken de Gooikse band compleet. Vorig jaar stonden ze al op het podium van de Vijfhoekfeesten in Tollembeek, maar Pop@Park was voor de jonge band het voorlopige hoogtepunt.

Later op de avond stroomde het volk toe voor het optreden van Bart Peeters. Hij verwende het Zaventemse publiek met oud en nieuw werk.