bni.jpg

Opstart BNI Pajottenland

don 25 jun 2015
Onder massale belangstelling is vanochtend in Gooik het BNI-netwerk Pajottenland voorgesteld. In onze regio zijn er ook al afdelingen in onder meer Ternat en Vilvoorde.  Een BNI, voluit Business Network International, is een netwerk dat zakenmensen aan opdrachten helpt. 

Naamkaartjes werden vlot uitgewisseld vanochtend in gemeenschapscentrum De Cam in Gooik. Zo'n 200 mensen uit het Pajotse zakenleven kwamen luisteren naar de voorstelling van het BNI Pajottenland. Het Business Network International heeft wereldwijd 160.000 leden en is de laatste tijd ook in Vlaanderen bezig aan de flinke opmars. Het principe achter het intiatief is eigenlijk heel eenvoudig: als ondernemer X een opdracht geeft aan ondernemer Y, dan verwacht X ooit opdrachten van Y terug te krijgen. 
 
In een lokale BNI-afdeling mag van elk beroep of elke beroepssector maar één lid zijn. Business Network International is in de jaren '80 ontstaan in de Verenigde Staten. Het uiteindelijke doel van het netwerk is samen meer winst te maken. Het BNI Pajottenland komt elke week samen. Een jaar lidmaatschap kost 870 euro. Dat bedrag kan door deel te nemen aan activiteiten oplopen tot 1.400 euro.