Paradise City vindt alternatief: met je eigen bubbel in een bootje

vrij 19 jun 2020

Er komt begin deze zomer dan toch een editie van het festival Paradise City in Perk. De organisatoren komen met een coronaproof  alternatief op de proppen. Hierdoor kan een beperkt aantal muziekliefhebbers samen met de eigen sociale bubbel vanop de kasteelvijver toch genieten van elektronische muziek.

Omwille van de coronamaatregelen zag het er eerder naar uit dat Paradise City dit jaar geannuleerd zou worden. Nu pakt het ecologische festival uit met een uniek alternatief. Op 1 en 2 juli zullen telkens zo’n 200 gelukkigen het festival kunnen aan Kasteel Ribaucourt kunnen beleven vanop een ronddobberend vlot in de slotgracht van het kasteel.

Tickets
De organisatoren voorzien 25 vlotten in de riante slotgracht, goed voor bubbels van telkens acht personen. Zij zullen kunnen genieten van een zestal live- en DJ-sets die ook gestreamd zullen worden voor de thuisblijvers. Het festival is gratis dit jaar, maar om een ticket te bemachtigen moet je rekenen op een dosis geluk. Je kan je inschrijven op de website van het festival. Er zullen binnenkort vijftig gelukkigen geloot worden. Zij krijgen een ticket voor zichzelf en zeven vrienden.