Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Personeelstekort in distributiecentrum veroorzaakt problemen bij postbedeling

Personeelstekort in distributiecentrum veroorzaakt problemen bij postbedeling

Verschillende inwoners van Zaventem en omliggende gemeenten kregen de voorbije weken weinig of zelfs helemaal geen post in hun brievenbus. Dat is het gevolg van een aanhoudend personeelstekort in het distributiecentrum van bpost in Kortenberg.

In het distributiecentrum van bpost in Kortenberg werd afgelopen zomer gestaakt wegens de te hoge werkdruk. Het postbedrijf deed inspanningen om het personeelstekort aan te pakken, maar het probleem is voorlopig nog niet opgelost. “We blijven zoeken naar oplossingen, maar we vinden moeilijk kandidaten”, zegt woordvoerder Veerle Van Mierlo. “Openingen proberen we momenteel op te vullen met onderaannemers, jobstudenten en vervangers.” Omdat enkele werknemers vorige week ziek uitvielen, raakte de postbedeling in Zaventem en omliggende gemeenten verstoord. “We zetten nu een aantal externen in, zodat de post vanaf deze week opnieuw tijdig bezorgd kan worden”, besluit Van Mierlo.

Foto: bpost

 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

VIVA! Feestspecial Botanica Veltem

Bij tuincentrum Botanica uit Veltem kan je inspiratie opdoen voor de feestdagen op hun prachtige kerstmarkt.

VIVA! Wijnen: Op wijnuitstap met RINGtv

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat België...

VIVA! Feestspecial Valentino Schepdaal

Sinterklaas brengt een bezoek aan Valentino Chocolatier in Schepdaal. Hij ontdekt er hoe de chocoladen figuurtjes gemaakt worden.

NIEUWS 26/11/2021

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 26 november.