kook_afl_6_2_van_3.jpg

Poll RINGtvKOK: Schrijnwerkers opnieuw publiekslieveling

don 21 maa 2019

Schrijnwerkers Jack Pissens en Marc Vereertbrugghen slaagden er vorige zaterdag niet in om een ticket af te dwingen voor  de finale. Maar met 78% van de stemmen zijn ze opnieuw de publiekslieveling in onze poll over de tweede halve finale.

 

De jury had het duidelijk moeilijk om een winnaar aan te duiden in de tweede halve finale. Uiteindelijk werden het de twee medewerkers van de Plantentuin: Manon van Hoye en Pieter Franck. Maar de publieksjury had het minder moeilijk: zij kozen resoluut voor de schrijnwerkers. Een mooie troost dus voor Jack Pissens en Marc Vereertbrugghen.

Winnaars!

[[{"fid":"79265","viewmode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","fieldfileimagealttext[und][0][value]":"Een wijnkoeler van Le Creuset","fieldfileimagetitletext[und][0][value]":false},"type":"media","fielddeltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","fieldfileimagealttext[und][0][value]":"Een wijnkoeler van Le Creuset","fieldfileimagetitletext[und][0][value]":false}},"attributes":{"alt":"Een wijnkoeler van Le Creuset","style":"height: 213px; width: 285px; float: left;","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]Volgende supporters brachten hun stem uit en winnen een wijnkoeler van Le Creuset!

  • M. De Reuse (Asse)
  • K. Hannon (Lembeek)
  • K. Carlier (Huizingen)
  • I. Missiaen (Halle)

 

 

 

Dit weekend de finale!

Spanning en een onwaarschijnlijk hoog niveau in de finale van RINGtvKOK 2019! Manon van Hoye en Pieter Franck (Plantentuin Meise) nemen het daarin op tegen Tom Bauwens en Tim Herzeel (juristen). Of gaat er alsnog een derde duo aan de haal met de felbegeerde award. Afspraak zaterdag vanaf 12u op jouw zender.

[[{"fid":"79613","viewmode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","fieldfileimagealttext[und][0][value]":false,"fieldfileimagetitletext[und][0][value]":false},"type":"media","fielddeltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","fieldfileimagealttext[und][0][value]":false,"fieldfileimagetitletext[und][0][value]":false}},"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]