festihalle_1.jpg

Possozplein Halle vanaf woensdag verkeervrij voor Festivhalle

woe 9 sep 2015

In Halle starten ze vanaf woensdag met de opbouw van Festivhalle. Daardoor wordt het Possozplein tot 13 september verkeersvrij gemaakt vanaf de rotonde aan het Possozplein tot De Sleutel.

Voorts geldt er ook een parkeerverbod (vanaf vrijdag 11 september) op de parking langs de Leide aan de kant van het Heilig Hart & College.

Festivhalle vindt plaats van donderdag 10/9 t/m zaterdag 12/9 in het cultuurcentrum ’t Vondel en op het Possozplein in Halle. Onder meer The Scabs, Gers Pardoel, Rock Me Abba, Radio Guda, De Fanfaar Naakt, De Ketnetband met Kaatje, Lady G en Regi ft Linda Mertens zullen er het podium beklimmen.

FestivHalle is een gratis festival dankzij veel Hallenaren die de handen  uit de mouwen steken om de organisatoren te helpen. “Het is de max om van veel mensen te horen die vragen of we nog hulp nodig hebben met de opbouw of achter de toog. Of mensen die zeggen je bent bezig met panelen… Of gewoon weg klanten en vrienden te zien rondlopen met onze T-shirts dat is plezant", zegt Sebbe Raemdonck van Festivhalle.