colruyt_thuislevering.png

Primeur voor Vlaamse Rand: Colruyt levert aan huis

woe 8 mei 2019

Warenhuisketen Colruyt levert tot het najaar aan huis in Kraainem, Wezembeek-Oppem en Sterrebeek en de Brusselse gemeenten Sint-Pieters-Woluwe en Sint-Lambrechts-Woluwe. Het is de eerste keer dat Colruyt thuisleverdiensten aanbiedt.

Colruyt gaat voor de thuislevering zijn online boodschappendienst Collect&Go gebruiken. “We kiezen specifiek voor deze regio omdat we hier voldoende interesse van klanten zien en omwille van de nabijheid van ons distributiecentrum in Zaventem,” zegt Tom Deprater, de verantwoordelijke van Collect&Go

In het najaar van 2019 wordt de testfase geëvalueerd. De vergoeding voor thuislevering bedraagt 9,50 euro. “Daarnaast betalen klanten ook 5,50 voor het verzamelen van de boodschappen. Klanten die voor middernacht een bestelling doorgeven van minimum 100 euro, krijgen hun boodschappen de dag nadien thuis geleverd,” zegt Deprater.

In de week gebeuren de leveringen tussen 16 en 21 uur, op zaterdag van 8 tot 12 uur. De betaling gebeurt bij levering via Bancontact of elektronische maaltijdcheques.