knipsel.png

Rusthuis hoopt 2019 wenskaartjes in de bus te krijgen!

woe 12 dec 2018

20219 Wenskaartjes. Dat is het totale aantal kaartjes dat woonzorgcentrum Quietas in Dilbeek tegen 7 januari 2019 wil toegestuurd krijgen. De directeur doet een oproep aan alle vrienden, familie en iedereen die het initiatief een warm hart toedragen. Als de opdracht lukt, trakteert de directeur de bewoners van het rusthuis op een groot feest. 

Het idee voor de originele eindejaarsactie kwam voort uit de vaststelling dat liefst 15 % van alle bewoners van Vlaamse woonzorgcentra nooit bezoek krijgt van familie of vrienden. "Schrijnend", zegt Chantalle Deweerdt van woonzorgcentrum Quietas. 

En dus pakt het woonzorgcentrum uit met een origineel initiatief. Directeur Marc Derveaux roept iedereen op om zoveel mogelijk kaartjes met wensen naar het woonzorgcentrum te sturen. "Tegen 7 januari hopen we zo welgeteld 2019 kaartjes ontvangen te hebben", aldus de directeur. 

Slaagt het woonzorgcentrum in de opdracht, dan organiseert de directeur een groot feest. Alle Dilbeekse basisscholen zijn alvast gevraagd om kaartjes te schrijven en op een aantal openbare gebouwen komen ook affiches met een oproep om kaartjes te sturen.

Wie ook een kaartje wil sturen, kan dat naar volgend adres: Armonea Quietas, Bezenberg 10, 1700 Dilbeek

(Foto Mozkito)