Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Steltenlopers Merchtem klaar voor Viëtnam

Steltenlopers Merchtem klaar voor Viëtnam

De Koninklijke Steltenlopers van Merchtem staan klaar om eind april met 42 leden voor de vierde maal naar Viëtnam te reizen. De grote koffer van 5 meter 10 centimeter lang en een gewicht van 302 kilogram is al gepakt!

In de koffer bevinden zich de stelten en het materiaal. Goed voor een koffer van 5 meter 10 lang, 75 cm hoog en 50 cm breed. De koffer voor de vlucht naar Viëtnam werd alvast overgebracht naar Brucargo. Het vertrek van de steltenlopers is voorzien voor woensdag 25 april, om 6 u 's morgens. 42 steltenlopers zijn van de partij.

Verwacht wordt dat de groep op donderdag 26 april in Hue aankomt. Daar staat een deelname aan het Festival van Hue op het programma. Dat heeft plaats op vrijdagavond 27 april met rechstreekse uitzending op de Viëtnamese tv en goed voor miljoenen kijkers. Op woensdag 2 mei is er 's avonds de vlucht naar Hanoi waar de groep op uitnodiging van de Belgische ambassade zal optreden op vrijdagavond 4 mei en zaterdag 5 mei tijdens het 'Europe Village', waar groepen uit maar liefst 18 Europese landen zullen aan deelnemen.