dsc_8015_large.jpg

Stormloop voor K3 in Sint-Pieters-Leeuw

don 17 nov 2016

In Sint-Pieters-Leeuw was er woensdag een stormloop voor de meisjes van K3 in de Media Markt. Hanne, Marthe en Klaasje hielden er halt om hun nieuwste cd Ushuaia te promoten en even te kletsen met de fans. 

Van hun eerste cd ‘10.000 luchtballonen’ gingen maar liefst 285.000 exemplaren over de toonbank. Voor ‘Ushuaia’, hun nieuwste cd die pas vorige week verscheen, staat de teller intussen al op 130.000 schijfjes, goed voor vijf keer platina. Om dat te vieren organiseerde Media Markt een meet & greet in de vestiging in Sint-Pieters-Leeuw voor de eerste 400 kinderen die zich inschreven via de Facebookpagina van de elektroketen. Het behoeft geen betoog dat die tickets in mum van tijd de deur uit waren.

’s Middags al stonden de eerste kinderen en hun ouders, al dan niet getooid in een regenboogkleedje, te wachten op hun idolen. En het werd uiteraard een feest dat ze niet snel zullen vergeten.

Begin volgend jaar gaan de meisjes opnieuw op tournee door België en Nederland. In dat programma zullen ze de nieuwste hits van Ushuaia op het podium brengen. Maar uiteraard zullen ook de klassiekers op de playlist staan. (foto's Emile Devogeleer)