Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Strijlandstraat enkele weken afgesloten door asfalteringswerken

 

Strijlandstraat enkele weken afgesloten door asfalteringswerken

In Strijland starten vandaag de werkzaamheden aan de Strijlandstraat. De weg door het centrum van het Gooikse gehucht wordt over een lengte van ongeveer 500 meter volledig afgesloten voor asfalteringswerken. De wegenwerken zullen zes weken duren.

De Strijlandstraat loopt door het centrum van Strijland. Tussen de Monsebeekstraat en de Wolvenstraat wordt het wegdek vernieuwd. Door omleidingen geldt in een deel van de Wolvenstraat en de Processiestraat tijdelijk eenrichtingsverkeer. Bezoekers van het sportcentrum Koornmolen, de voetbalsite van Kester-Gooik, het recyclagepark en lagere school De Oester zullen rekening moeten houden met de omleidingen. Ook bussen van De Lijn zullen tijdelijk moeten omrijden en daardoor enkele haltes niet bedienen.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.