tempo_overijse.png

Vooruitblik: geraakt Tempo Overijse uit de crisis?

vrij 22 maa 2019

In de tweede amateurklasse A van het voetbal zit Tempo Overijse na een 0 op 15 in moeilijke papieren. Het team staat voorlaatste met 1 puntje meer dan hekkensluiter Dikkelvenne. Zondag moet Overijse naar Diegem dat op plaats 11 staat. Hoe wil Overijse uit de crisis geraken? 
 

Iedereen in Overijse hoopt dat interim-trainer Donald Meeus de redder in nood zal zijn zondag, maar dat krijgt hij zelf niet over zijn lippen. De keepertrainer die al voor de tweede keer dit seizoen als depanneur moet optreden, beseft wel dat de weken van de waarheid zijn aangebroken. Na een rampzalige 9 op 39 onder ex-trainer Chris Janssens staat Overijse op degraderen. 

“Dat hadden we nooit verwacht,” aldus aanvoerder Dimitri Delorge. “Ik denk dat we er als spelersgroep niet genoeg gestaan hebben, waardoor heel wat dingen op meerdere vlakken misliepen.”

Verantwoordelijkheid
“Ik denk dat dit een gedeelde verantwoordelijkheid is,” vindt interimtrainer Meeus. “Spelers en staff, de hele club eigenlijk. Ik heb de spelers dan ook uitgelegd dat ze hun verantwoordelijkheid moeten opnemen. De match van zondag is echt belangrijk.”