sommers.jpg

Willy Sommers en zijn gezin met dood bedreigd

9 jaar geleden

Willy Sommers en zijn gezin zijn een jaar lang gestalkt door een fan uit Roeselaere. De vrouw dreigde de zanger en zijn kinderen te vermoorden. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

De lijdensweg begon in 2012 toen het gezin Sommers een brief kreeg van een onbekende afzender waarin de twee kinderen Luna en Luka bedreigd werden. Later werd Willy zelf geviseerd. Zo dreigde de onbekende om Willy te vermoorden tijdens een concert in het casino van Oostende in het najaar van 2012. De zanger schakelde daarom  extra veiligheidspersoneel in.

De zanger kreeg in zijn woning in Lennik volgens Het Laatste Nieuws ook 3 doodskisten met daarop de namen van zijn 3 kinderen. De zanger heeft immers ook nog een volwassen dochter uit een vorige relatie. Later werden ook nog de ouders van Sommers en andere fans bedreigd.

Het gerecht nam de zaak ernstig en startte een onderzoek. Intussen is de stalker geklist. Het gaat om een 48-jarige fan uit Roeselaere. Volgens de verdachte zijn de bedreigingen het werk van haar zoon. Volgens haar advocaat was hij jaloers omdat zijn mama meer aandacht schonk aan Sommers dan aan de kinderen.  Het parket vordert een celstraf van 2 jaar.