Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Winterhallen dompelen Overijse onder in gezellige eindejaarssfeer

Winterhallen dompelen Overijse onder in gezellige eindejaarssfeer

Na een jaar zonder kerstmarkten en eindejaarsevenementen worden er weer tal van activiteiten gepland om een gezellige warmte te creëren op koude winterdagen -en avonden. In Overijse zullen de Markthallen van eind november tot begin januari omgetoverd worden tot de Winterhallen.

Mascotte RudolphO maakt de inwoners van de Druivenstreek momenteel warm voor de Winterhallen. Over ruim een maand gaat het evenement van start. De Markthallen worden verbouwd tot een overdekt winters plein. “Centraal komt een schaatspiste, in een soort kiosk kunnen kleine optredens gegeven worden en in de ruime bar met gezellige hoekjes kunnen vrienden samen drinken en bijpraten”, verduidelijkt Dirk Van Tilt van EvenementO. “De schaatspiste is ecologisch, maar je krijgt toch het gevoel dat je echt over glad en hard ijs glijdt.”

De Winterhallen zijn geopend van 27 november tot 9 januari. Tijdens de week zijn overdag de lagere scholen welkom om te schaatsen. Op donderdag –en vrijdagavond en in het weekend kan iedereen de winterse sfeer opsnuiven.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

VIVA! Feestspecial Botanica Veltem

Bij tuincentrum Botanica uit Veltem kan je inspiratie opdoen voor de feestdagen op hun prachtige kerstmarkt.

VIVA! Wijnen: Op wijnuitstap met RINGtv

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat België...

VIVA! Feestspecial Valentino Schepdaal

Sinterklaas brengt een bezoek aan Valentino Chocolatier in Schepdaal. Hij ontdekt er hoe de chocoladen figuurtjes gemaakt worden.

NIEUWS 26/11/2021

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 26 november.