Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Zemst gaat sporthal bouwen naast GC De Melkerij

Zemst gaat sporthal bouwen naast GC De Melkerij

De gemeente Zemst gaat volgend jaar een nieuwe sporthal bouwen. Het gebouw komt op de leegstaande terreinen naast gemeenschapscentrum De Melkerij. De huidige sporthal wordt nadien gesloopt.

De huidige sporthal aan de Schoolstraat in Zemst is verouderd. “De kosten lopen te hoog op”, klinkt het bij het gemeentebestuur. “Daarom willen we volgend jaar een nieuwe sporthal bouwen op de leegstaande terreinen naast gemeenschapscentrum De Melkerij.” Clubs kunnen blijven sporten in de oude sporthal tijdens de bouw van de nieuwe sporthal. Eens die klaar is, wordt de huidige sporthal afgebroken. “We willen tijdens de bouw geen extra time-out inlassen voor het sportieve en sociale leven in onze gemeente. Alle verenigingen zijn al genoeg getroffen door de coronamaatregelen”, stelt burgemeester Veerle Geerinckx.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

VIVA! Feestspecial Botanica Veltem

Bij tuincentrum Botanica uit Veltem kan je inspiratie opdoen voor de feestdagen op hun prachtige kerstmarkt.

VIVA! Wijnen: Op wijnuitstap met RINGtv

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat België...

VIVA! Feestspecial Valentino Schepdaal

Sinterklaas brengt een bezoek aan Valentino Chocolatier in Schepdaal. Hij ontdekt er hoe de chocoladen figuurtjes gemaakt worden.

NIEUWS 26/11/2021

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 26 november.