compring.jpg

Zijn deze gestolen juwelen van u?

woe 5 aug 2015

De politie en het gerecht zijn op zoek naar de rechtmatige eigenaars van heleboel gestolen juwelen. Een 44-jarige vrouw uit Servië had de sieraden bij zich toen ze werd aangehouden op de luchthaven van Zaventem. Ze wordt verdacht van verschillende inbraken, onder meer in een woning in Meise. 

Het gaat onder meer om waardevolle ringen, halskettingen en armbanden die werden buit gemaakt tijdens verschillende inbraken in ons land en mogelijk ook in het buitenland. Zo wordt de vrouw alvast gelinkt aan een inbraak in een woning in Meise eind 2013. De speurders willen deze juwelen nu terugbezorgen aan de rechtmatige eigenaars.

De foto’s van de voorwerpen kan u bekijken op de website van de politie. Als u één of meerdere juwelen meent te herkennen, neem dan contact op met de politie. Vergeet niet een bewijs van aangifte en/of het pv-nummer bij de hand te houden. Ook als u over foto’s beschikt van de voorwerpen die bij u werden ontvreemd, kan dat zeker nuttig zijn bij de identificatie van de gevonden stukken.

Tips zijn welkom via het gratis nummer 0800 30300 of via opsporingen@police.belgium.eu