Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win tickets voor Paradise City

Van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli 2023 is er opnieuw Paradise City in het kasteeldomein in Perk, het groenste festival van het land. . En dankzij RINGtv kan je het festival gratis bijwonen.

Het is dit jaar de achtste editie van Paradise. Voor het eerst wordt een zesde podium gebouwd op het evenement. En dus zijn er ook een pak ronkende namen die het podium zullen beklimmen. Een volledige overzicht vind je op https://paradisecity.be/artists/

Paradise City zet enorm in op duurzaamheid en is daarmee het groenste van België en misschien wel van de hele wereld. Het festival zet ook nachttreinen en elektrische pendelbussen in, werkt met zonne-energie en ledverlichting en gebruikt oplaadbare batterijen om het volledige festival van energie te voorzien. Voor deze duurzame inspanningen werd het festival al meerdere keren beloond door non-profitorganisatie A Greener Festival.

Meer info hierover lees je op https://paradisecity.be/green/

Wat moet je doen om in aanmerking te komen?

  • Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens. 
  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.

 

Wil je ook weten of je gewonnen hebt? Schrijf je in via www.ringtv.be/nieuwsbrief ! Op die manier blijf je ook op de hoogte van het nieuws uit de regio.