Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Poll RINGtv-KOK 2019: de NMBS-medewerkers versus de schrijnwerkers

Win deze wijnkoeler

In de tweede aflevering nemen NMBS-medewerkers Sabine Polfliet en Jurgen Geets het op tegen schrijnwerkers Jack Pissens en Marc Vereertbrugghen. De jury is altijd streng en rechtvaardig. Maar wie is jouw favoriete duo? Laat het ons hieronder weten en maak kans op een wijnkoeler van Le Creuset!

Donderdag maken we de winnaars van de poll bekend! Hou dus zeker ons Facebookpagina in de gaten!

 • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.
3 + 5 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)

Stem op jouw favoriete duo uit de RINGtv-KOK 2019!

Kijk opnieuw naar RINGtv-KOK 2019

Alles bekijken
 • RINGtv-KOK NMBS vs schrijnwerkers

  In de tweede aflevering nemen NMBS-medewerkers Sabine Polfliet en Jurgen Geets het op tegen schrijnwerkers Jack Pissens en Marc Vereertbrugghen. Ook benieuwd wie het meest smaakvolle gerecht uit de mouwen schudt?
 • RINGtv-KOK Presentatoren vs. juristen

  Dit weekend start het nieuwe seizoen van RINGtv-kok 2019! In de eerste aflevering nemen Radio 2-presentatoren Lennart Segers en Jeroen Guns het op tegen juristen Tim Herzeel en Tom Bauwens. Welk duo wint als eerste een ticket voor de volgende ronde?
 • RINGtv-KOK-vooruitblik: Plantentuin Meise & Gemeente Steenokkerzeel

  Manon van Hoye en Pieter Franck vormen een koppel en werken samen in de Plantentuin Meise. En Jessie en Stacy Van Den Eynden zijn twee zussen die beiden op de loonlijst staan van de gemeente Steenokkerzeel! Vanaf 9 februari gooien ze zich in de strijd van de RINGtv-kok 2019!
 • RINGtv-kok-vooruitblik: schrijnwerkers & advocaten

  Het aftellen naar 9 februari is begonnen! Dan start de RINGtv-Kok 2019. Dit weekend maken we kennis met de Halse schrijnwerkers Marc Vereertbrugghen en Jack Pissens en notaris Tim Herzeel en advocaat Tom Bauwens uit Aalst. Deze collega’s verlaten hun comfortzone voor een spannende kookwedstrijd!
 • RINGtv-kok-vooruitblik: NMBS-medewerkers & landbouwers

  Op 9 februari start onze kookwedstrijd RINGtv-Kok 2019. Dit weekend maken we kennis met NMBS-medewerkers Sabine Polfliet uit Zaventem en Jurgen Geets uit Liedekerke en met landbouwers Marijke d'Hertefelt uit Merchtem en Lien De Kinder uit Asse. Afspraak dit weekend op RINGt

De gerechten uit de wedstrijd RINGtv-KOK!

Nieuws

RINGtv-KOK: Kippenbouten en filodeeg met appeltjes en rozijnen

In de tweede kookwedstrijdstrijd nemen NMBS-medewerkers Sabine Polfliet en Jurgen Geets het op tegen schrijnwerkers Jack Pissens en Marc Vereertbrugghen. Het winnende gerecht met de lekkere kippenbouten en de filodeeg met appeltjes en rozijnen willen we jullie zeker niet onthouden.