Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Poll RINGtv-KOK 2019: de schrijnwerkers versus medewerkers Plantentuin

Win deze wijnkoeler

In de tweede halve finale nemen Marc Vereertbrugghen en Jack Pissens (schrijnwerkers) het op tegen Manon van Hoye en Pieter Franck (Plantentuin Meise). De jury is altijd streng en rechtvaardig. Maar wie is jouw favoriete duo? Laat het ons hieronder weten en maak kans op een wijnkoeler van Le Creuset!

Donderdag maken we de winnaars van de poll bekend! Hou dus zeker ons Facebookpagina in de gaten!

 • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.
1 + 2 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)

Kijk opnieuw naar RINGtv-KOK 2019

Alles bekijken
 • RINGtv-KOK Prijsuitreiking

  In de hotelschool van Campus Wemmel had donderdagavond het slotevent plaats van de RINGtv-kok kookwedstrijd. Juristen Tim Herzeel en Tom Bauwens kwamen als overwinnaars uit de bus. Een uitgebreid verslag van de avond, met reacties van alle betrokkenen.
 • RINGtv-kok: de finale

  Spanning en een onwaarschijnlijk hoog niveau in de finale van RINGtvKOK 2019! Wie wordt het? Manon van Hoye en Pieter Franck (Plantentuin Meise) nemen het daarin op tegen Tom Bauwens en Tim Herzeel (juristen). Of gaat er alsnog een derde duo aan de haal met de felbegeerde award?
 • RINGtv-kok tweede halve finale

  De spanning is te snijden in de laatste halve finale van de RINGtvKOK 2019! Marc Vereertbrugghen en Jack Pissens (schrijnwerkers) nemen het op tegen Manon van Hoye en Pieter Franck (Plantentuin Meise).
 • RINGtv-KOK Eerste halve finale

  Dit weekend is het zover: de eerste halve finale! Daarin nemen Tim Herzeel en Tom Bauwens (juristen) het op tegen Evie Cosyns en Eline Ermens (vastgoedmakelaars). Wie wint het felbegeerde finaleticket?
 • RINGtv-KOK Plantentuinmedewerkers vs. landbouwsters

  In de vierde en laatste voorronde nemen twee duo’s met groene vingers het tegen elkaar op. Winnen de Plantentuinmedewerkers Manon van Hoye en Pieter Franck? Of gaan landbouwsters Marijke d’Hertefelt en Lien De Kinder naar de halve finale?

De gerechten uit de wedstrijd RINGtv-KOK!

Nieuws
Foto van het winnende gerecht uit de tweede halve finale van de RINGtvKOK

RINGtvKOK: Bloedworst met nashipeer, koffiesaus en crème van blauweschimmelkaas

Bloedworst met nashipeer met koffiesaus, een torentje van nashipeer en witloofsalsa, blauweschimmelkaascrème en leverpaté met vanillesaus, een snoepje van bloedworstganache en rodekool, een zalfje van rode biet met bloedworst crumble. Dat is het overheerlijke gerecht waarmee de winnaars deze week een ticket afdwongen voor de finale! Komt het water je in de mond? Wij verklappen alvast de ingrediënten en de bereiding!