Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Poll RINGtv-KOK 2020: vader & dochter versus vastgoedmakelaars

10 jaar RINGtv-KOK is de jubileumeditie van de jaarlijkse kookwedstrijd op jouw zender. Acht kandidatenduo’s die de voorbije jaren finalist werden, nemen het tegen elkaar op en strijden voor de titel van ‘Super RINGtv-KOK’. Als kijker kan je elke week voorspellen welk duo volgens jou de volgende aflevering zal winnen. Wie aan het eind van de hele wedstrijd de meeste juiste winnende duo’s kon voorspellen, maakt kans op een superprijs van Le Creuset. 

57,5% had weer een glazen bol

57,5 % van de kijkers gokten vooraf dat de leraars Geert en Dirk een ticket zouden bemachtigen voor de finale. En gelijk kregen ze. Maar wie wint het tweede finaleticket? Vastgoedmakelaars Sana’s en Bram of vader Luk en dochter Lina? Stemmen kan (vanaf maandag!) via onderstaand webformulier. Wie deelneemt maakt kans op een superprijs van Le Creuset!

De winnaar van deze prijs zal geloot worden en krijgt de prijs overhandigd op de prijsuitreiking van 10 jaar RINGtv Kok in de Hotelschool van Wemmel op donderdag 26 maart.

 • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.

10 + 2 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)

sponsors ringtv kok

Kijk opnieuw naar RINGtv-KOK

Alles bekijken
 • RINGtv-KOK: Bekendmaking

 • RINGtv-KOK 2020: de superfinale

  Eindelijk is het zover: dé grote finale aller finales van onze RINGtv-KOK kookwedstrijd. Leraars Geert en Dirk (winnaars 2016) nemen het op tegen vader en dochter Luk en Lina (winnaars 2015) en… nog een derde duo dat door de jury werd opgevist uit de halve finales! De finalisten krijgen 3 uur om een culinair viergangenmenu te bereiden. Benieuwd?
 • RINGtv-KOK: tweede halve finale

  Wie vergezellen onze leraars Geert en Dirk naar de finale? Worden dat vastgoedmakelaars Sana'a en Bram of vader Luk en dochter Lina? Je komt het vanaf zaterdagmiddag te weten in de spannende tweede halve finale van de RINGtv-KOK kookwedstrijd.
 • RINGtv-KOK 2020: eerste halve finale

  In de eerste halve finale wordt de culinaire spanning nog wat verder opgedreven. Daarin strijden professoren Katia en Francis en leraars Geert en Dirk voor een finaleticket. Op het menu: een voor- en een hoofdgerecht en uiteraard een lekker dessert...
 • RINGtv-KOK 2020: vierde voorronde

  In de vierde en laatste voorronde van onze kookwedstrijd RINGtv KOK 2020 nemen de leraars (en broers) Geert en Dirk het op tegen boekhandelaars Peter en Joris. Deze keer gaan we de Italiaanse toer op en uiteraard mag onze feesttaart voor de award van beste bakker niet ontbreken.