Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Poll RINGtv-KOK 2020: boekhandelaars versus leraars

10 jaar RINGtv-KOK is de jubileumeditie van de jaarlijkse kookwedstrijd op jouw zender. Acht kandidatenduo’s die de voorbije jaren finalist werden, nemen het tegen elkaar op en strijden voor de titel van ‘Super RINGtv-KOK’. Als kijker kan je elke week voorspellen welk duo volgens jou de volgende aflevering zal winnen. Wie aan het eind van de hele wedstrijd de meeste juiste winnende duo’s kon voorspellen, maakt kans op een superprijs van Le Creuset. 

75,5 % van de kijkers gokten juist!

75,5 % gokten vooraf dat vader Luc en dochter Lina zouden winnen. Dat is straf. Maar wie wint volgens jullie de vierde voorronde nu zaterdag? Leraars Dirk en Geert of boekhandelaars Peter en Joris.  Laat ons hieronder weten wie het volgens jou haalt.

 

 • De winnaar van deze prijs zal geloot worden en krijgt de prijs overhandigd op de prijsuitreiking van 10 jaar RINGtv Kok in de Hotelschool van Wemmel op donderdag 26 maart.
 • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.

6 + 11 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)

sponsors ringtv kok

Kijk opnieuw naar RINGtv-KOK

Alles bekijken
 • RINGtv-KOK: derde voorronde

  In de derde voorronde van de RINGtv-KOK Kookwedstrijd nemen buschauffeurs Mark en Dimitri (tweede plaats 2016) het op tegen vader en dochter Luk en Lina Lapage (winnaars 2015). Op het menu: een voorgerecht, hoofdgerecht en een feesttaart naar aanleiding van 25 jaar RINGtv.
 • RINGtv-KOK 2020: tweede voorronde

  In de tweede voorronde nemen vastgoedmakelaars Sana'a en Bea (die Bram vervangt) het op tegen de medewerkers van Plantentuin Meise Manon en Pieter. Na een voor- en hoofdgerecht staat er ook deze keer weer een feesttaart op het menu, dit naar aanleiding van 25 jaar RINGtv. Benieuwd wie van deze superfinalisten de volgende rond haalt?
 • RINGtv-KOK 2020: eerste voorronde

  In de eerste voorronde van RINGtv-KOK 2020 nemen juristen Filip en Joost (finalisten uit 2016) het op tegen professoren Katia en Francis (winnaars in 2018). Zijn onze kandidaten er klaar voor? Want naast een voor- en een hoofdgerecht bakken ze ook nog een feesttaart naar aanleiding van 25 jaar RINGtv.
 • RINGtv-KOK 2020: Kennismaking kandidaten

  De RINGtv-kookwedstrijd start dit weekend zijn tiende seizoen. Daarin nemen de beste finalisten uit de vorige reeksen het tegen elkaar op. Dat belooft dus extra culinair vuurwerk en heel veel spanning.
 • RINGtv-KOK 2019 Prijsuitreiking

  In 2019 de finale gemist? Bekijk hier opnieuw de prijsuitreiking.