Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

REGIOKOK

Dit voorjaar mochten de kandidaten van de REGIOKOK gerechten bereiden tegen de tijd. Zaterdag blikken ze terug op hun kookavontuur tijdens een echte race tegen de tijd. Want de chappisten Eddy en Jimmy hebben naast koken ook nog een andere passie, namelijk racen. En die passie willen ze graag even delen met de andere kandidaten van de REGIOKOK-wedstrijd.

Stem op jouw favoriet Regiokok-duo

Kijk opnieuw naar REGIOKOK

Kijk opnieuw naar REGIOKOK

Nieuws

VIVA! REGIOKOK: de race

Dit voorjaar mochten de kandidaten van de REGIOKOK gerechten bereiden tegen de tijd. Zaterdag blikken ze terug op hun kookavontuur tijdens een echte race tegen de tijd. Want de chappisten Eddy en Jimmy hebben naast koken ook nog een andere passie, namelijk racen. En die passie willen ze graag...

#REGIOKOK 2018 (7): de grote finale

Wie wint de eindstrijd in #REGIOKOK 2018? Zijn het de piloten of de chappisten? Je ziet hen het beste van zichzelf geven in de grote finale van de kookwedstrijd.

De gerechten uit #Regiokok 2018

Nieuws

Gerecht: Rundsvlees met champignons en veenbessen (afl.6)

In de tweede halve finale van de #Regiokok 2018 nemen piloten Charlotte Dedeckere en Daphné Daems het op tegen verpleegkundigen Sabrina Petricone en Stefaan De Winter. Thema van het menu in deze tweede halve finale is Zweden. En de gerechtjes van de winnaars willen we jullie zeker niet onthouden. De aangepaste wijnen worden geserveerd door Wijndomein Woestijn uit Gooik en Dappersveld Elingen.

 

bereid het Vietnamees gerecht nems uit #Regiokok 2018 (afl.2)