Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

WIN een heerlijk WIJNPAKKET van Sacacorchos

Sacacorchos in Kortenberg, dat is al meer dan 25 jaar een passie voor Spaanse wijnen, cava’s en sterke dranken. Naar aanleiding van de eindejaarsfeesten laat RINGtv u graag gratis mee degusteren. Want speciaal voor de wijnliefhebbers onder de kijkers hebben we tal van wijnpakketten gereserveerd (6 flessen).

Deze eindejaarscadeaus werden niet zomaar bij Sacacorchas gereserveerd. Wel omdat Sacacorchos  altijd op zoek gaar naar beter. Elk wijnhuis of elke wijnkelder in Spanje wordt door het professioneel team van Sacacorchos bezocht. Elke wijn wordt er eerst geproefd en dan pas opgenomen in het gamma. Het mag duidelijk zijn! Sacacorchos wil enkel kwaliteit aanbieden en dat proef je!

 

  • Wil je aanmerking komen voor zo'n heerlijk wijnpakket? Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens. 
  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.
  • Klik hier als je meer te weten wil komen over Sacacorchos
  • Opgelet: wijnpakket worden niet aan huis geleverd maar worden door de kijkers persoonlijk afgehaald in de vestiging in Kortenberg.

Bekijk hieronder opnieuw de VIVA!-reportage die RINGtv maakte van Sacacorchos.

Sacacorchos 1400

WIN een heerlijk WIJNPAKKET van Sacacorchos
Doe mee tot 10/12