Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Special

Speciaal voor de Vlaamse feestdag gaf Raymond van het Groenewoud een groots concert samen met het voltallige orkest van het Brussels Philharmonic op de Grote Markt in Brussel. Tophits zoals 'Je veux de l'amour', 'Meisjes', 'Vlaanderen boven' en 'Chachacha' mochten natuurllijk niet ontbreken.

Nacht van Affligem 20221440

15 jaar Nacht van Affligem

Specials RINGtv

Specials RINGtv

Nieuws

LIVECONCERT - Raymond van het Groenewoud en het Brussels Philharmonic

Speciaal voor de Vlaamse feestdag gaf Raymond van het Groenewoud een groots concert samen met het voltallige orkest van het Brussels Philharmonic op de Grote Markt in Brussel. Tophits zoals 'Je veux de l'amour', 'Meisjes', 'Vlaanderen boven' en 'Chachacha' mochten natuurllijk niet...

Special 21 juli: Concert Raymond van het Groenewoud

Op de Vlaamse feestdag gaf Raymond van het Groenewoud een concert op de Grote Markt in Brussel. Op deze nationale feestdag zenden we het concert nog eens integraal uit.

Special: 15 jaar Nacht van Affligem

De 15de editie van de Nacht van Affligem staat voor de deur. Twee jaar later dan gepland kan de jubileumeditie eindelijk doorgaan. In deze special duiken we de geschiedenis in van het event en trakteren we jou op een stevig feestje vol sfeer, muzikale hoogtepunten en backstage beelden.

Kerstconcert met Jo Vally

Alle kerstklassiekers passeren de revue tijdens dit kerstconcert met Jo Vally, live opgenomen in de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Noodt kerk in Merchtem. Geniet van dit sfeervol concert op kerstdag vanaf 12u op RINGtv.