Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Special

Het Belgische voetbal heeft afscheid moeten nemen van een icoon. Grimbergenaar Michel Verschueren, de gewezen algemeen manager van RSC Anderlecht, is op 91-jarige leeftijd overleden. 'Mister Michel' maakte Anderlecht mee groot. In deze heruitzending van een special uit 1999 volgen we Verschueren achter de schermen bij paars-wit.

Nacht van Affligem 20221440

15 jaar Nacht van Affligem

Specials RINGtv

Specials RINGtv

Nieuws

Heruitzending special Michel Verschueren

Het Belgische voetbal heeft afscheid moeten nemen van een icoon. Grimbergenaar Michel Verschueren, de gewezen algemeen manager van RSC Anderlecht, is op 91-jarige leeftijd overleden. 'Mister Michel' maakte Anderlecht mee groot. In deze heruitzending van een special uit 1999 volgen we Verschueren...

Special: Terugblik op De Gordel 2022

De Gordel zit er helaas weer op, maar in deze uitzending krijg je een uitgebreid sfeerverslag. Bijna 9000 deelnemers hebben in de Vlaamse Rand gewandeld, gefietst en genoten van de optredens en randanimatie.

Hofstade - Dagjestoerisme aan de muggenzee

Warme dagen, dat betekent veel volk in het domein van Hofstade. En dat is al meer dan 100 jaar zo. In deze uitzending blikt cultuurhistoricus Gerrit Verhoeven terug op de geschiedenis van wat nu Sport Vlaanderen Hofstade heet.

LIVECONCERT - Raymond van het Groenewoud en het Brussels Philharmonic

Speciaal voor de Vlaamse feestdag gaf Raymond van het Groenewoud een groots concert samen met het voltallige orkest van het Brussels Philharmonic op de Grote Markt in Brussel. Tophits zoals 'Je veux de l'amour', 'Meisjes', 'Vlaanderen boven' en 'Chachacha' mochten natuurllijk niet...