Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Speurneuzen

 

Drie duo’s van anderstalige kinderen gaan op speurtocht op een bijzondere locatie in de Rand. Drie mysterieuze vertellers vertellen aan deze speurneuzen een kort verhaal over de locatie. Maar één verteller liegt. Wie? Dat komen de kinderen te weten via een kruisverhoor. Kunnen ze de leugenaar ontmaskeren, dan wacht hen een mooie prijs. De speurtocht is voor de anderstalige kinderen een oefenkans Nederlands. Kijkers komen meer te weten over bekende plekjes in de regio.

In de tweede aflevering van Speurneuzen gaan drie duo’s van anderstalige kinderen op speurtocht bij Volkssterrenwacht Mira in Grimbergen. Ze krijgen drie boeiende verhalen te horen, maar één van de mysterieuze vertellers liegt. Wie? Dat proberen de speurneuzen uit te pluizen via kruisverhoren en een spannende zoekopdracht.

NET GEMIST: Speurneuzen

NET GEMIST: Speurneuzen

Nieuws

Speurneuzen Afl. 2: Volkssterrenwacht Mira

In de tweede aflevering van Speurneuzen gaan drie duo’s van anderstalige kinderen op speurtocht bij Volkssterrenwacht Mira in Grimbergen. Ze krijgen drie boeiende verhalen te horen, maar één van de mysterieuze vertellers liegt. Wie? Dat proberen de speurneuzen uit te pluizen via kruisverhoren en...

Speurneuzen Afl. 1: Plantentuin Meise

In de eerste aflevering van Speurneuzen gaan drie duo’s van anderstalige kinderen op speurtocht in de Plantentuin in Meise. Ze krijgen drie boeiende verhalen te horen, maar één van de mysterieuze vertellers liegt. Wie? Dat proberen de speurneuzen tijdens een kruisverhoor te achterhalen.