dodi_web.jpg

Anderlecht geeft jeugdspeler Lukebakio uit Zellik profcontract voor 5 jaar

din 8 dec 2015

Dodi Lukebakio Ngandoli heeft een contract voor vijf seizoenen getekend bij RSC Anderlecht. De aanvaller, die opgroeide in de Assese deelgemeente Zellik, is een jeugdproduct van paars-wit en maakte dit seizoen tegen Club Brugge zijn debuut voor paarswit.

“We bieden Dodi een contract voor vijf seizoenen aan. Dat wil zeggen dat we geloven in zijn talent en kwaliteiten. Het is nu aan hem om de stappen te zetten om een volwaardige profvoetballer te worden, maar we zijn ervan overtuigd dat hij alles in huis heeft om dit waar te maken”, aldus algemeen manager Herman Van Holsbeeck. 

Dodi Lukebakio groeide op in Asse en speelde een tijdlang bij Asse-Zellik. Nadien ging hij aan de slag bij FC Brussels en in 2011 bij de jeugd van RSC Anderlecht. De jonge aanvaller is bijzonder blij met dit nieuwe contract. “Ik blijf met beide voeten op grond, want dit is nog maar het begin van mijn carrière. Ik zal hard werken om stap per stap meer kansen te krijgen in het eerste elftal van RSCA”, aldus Dodi Lukebakio Ngandoli in een reportage van RSCA TV. (foto: RSC Anderlecht)