asse_lennik2.jpg

Asse-Lennik speelt bekerfinale in een bijna uitverkocht Sportpaleis

din 10 feb 2015

Er zijn al 13.000 tickets verkocht voor de bekerfinale volleybal tussen Asse-Lennik en Antwerpen. 

Het is de eerste keer in 20 jaar dat er een volleybalfinale gespeeld wordt zonder de deelname van Roeselaere of Maaseik. En dat maakt deze volleybalfinale bijzonder spannend. Dat beseffen ze ook bij Asse-Lennik. Zo kochten al meer dan 2.100 Pajotse fans een kaartje.

Dat wordt ‘kicken’!

“Voor Asse-Lennik is de beker de kortste weg om dit seizoen een prijs te behalen. We gaan er dan ook voor”, zegt coach Johan Devoghel. “Misschien zitten we voor op het schema van de club. Maar daar kijken we niet naar. Het wordt gewoon ‘kicken’ in het Sportpaleis”, aldus Devoghel.

Maar ook Antwerpen heeft nu al zin in de finale. “Genieten en zorgen voor propaganda voor het volleybal. Daar doen we het voor”, aldus Kris Tanghe, de coach van Topvolley Callant Antwerpen. Wie er bij wil zijn, moet snel zijn want de kaartjes vliegen de deur uit.

BV-wedstrijd

Tussen de vrouwenfinale (17u) en de mannenfinale (20u30) staat er nog een BV-wedstrijd geprogrammeerd. Daarvoor heeft Kris Wauters van Clouseau een leuk deelnemersveld samengesteld. Onder meer Koen Wauters, Eric Van Looy, Natalia, Bart De Pauw zullen zijn team versterken. Zij nemen het op tegen een ploeg sporters met onder meer Kim Gevaert, Niels Albert, Tia Hellebaut, Fred Deburghgraeve en Geert De Vlieger. Voor info en tickets kan je terecht op volgende websites : www.topvolleybelgium.be en www.teleticketservice.be