Derde overwinning op rij voor Pepingen

maa 12 jan 2015

In de vierde klasse B van het voetbal boekte Pepingen zondag tegen Wijgmaal z'n derde overwinning op rij en is nu gedeelde zesde in de stand.

Pepingen kwam tegen Wijgmaal al na ruim 1 minuut op achterstand na een doelpunt van Fannes. Het antwoord van Pepingen was een vrije trap van Dupont maar die ging net naast. Wijgmaal bleef heer en meester in de eerste helft met pogingen van onder meer Fariat en Amazou.

Na de pauze kregen de bezoekers een heel ander Pepingen te zien. Wouter Moreels, ex-Aalst en Oostende, verlegde knap naar Dupont en Amazou duwde heerlijk binnen, 1-1. Even later volgde nog een vrije trap die Tim De Meersman netjes binnenwerkte: 1-2. Een terechte einduitslag want Wijgmaal speelde in de tweede helft zonder de minste dreiging.