Diegem raakt niet voorbij Hades Hasselt

zon 24 okt 2021

Diegem is op eigen veld niet verder gekomen dan een 2-2-gelijkspel tegen Hades Hasselt. Diegem kwam 0-2 achter, maar zette die scheve situatie na de rust nog enigszins recht via twee doelpunten van Deflem.

Diegem scoorde dit seizoen al in elke wedstrijd, maar het zijn de bezoekers die de score openen. Na 25 minuten zonder groot doelgevaar moet Diegem-doelman Atheba zich toch gewonnen geven. Het is aanvoerder Claes die Hasselt op voorsprong brengt. Nog voor de rust diepen de Limburgers de kloof uit tot 0-2. Het is Cascio die op aangeven van Paumen een tweede keer raak schiet voor Hasselt.

Hasselt lijkt op weg om Diegem z’n tweede nederlaag van het seizoen toe te dienen, maar dat is zonder Deflem gerekend. Hij brengt zijn ploeg met twee doelpunten langszij en sleept nog een punt uit de brand voor Diegem. Het tweede opeenvolgende gelijkspel, waardoor Diegem de voeling met de top een beetje verliest.