Diegem verliest met 1-2 van Beerschot-Wilrijk

don 27 aug 2015

In de derde klasse van het voetbal heeft Beerschot-Wilrijk met 1-2 gewonnen op het veld van Diegem. Maar liefst 2000 fans waren komen opdagen voor deze partij maar dankzij de nodige veiligheidsmaatregelen is de wedstrijd zeer rustig verlopen.

Het eerste half uur speelde Beerschot als een kampioenenploeg. Fockaert bracht de Ratten na 20 minuten terecht op voorsprong. Maar na 30 minuten begon de Beerschotse motor te sputteren en daar maakte Diegem via Frick gretig gebruik van: 1-1.

Ook in de tweede helft creëerde Diegem enkele kansen. Tot plots het licht in het stadion uitviel waardoor de wedstrijd noodgedwongen 15 minuten werd stilgelegd. Het leek of Beerschot intussen wat energie had bijgetankt in de kleedkamer want nadien speelden de bezoekers opnieuw bijzonder scherp. Losada trapte uiteindelijk via een strafschop de 1-2 eindzege op het scorebord.

6 op 6 is een perfecte start voor de troepen van Urbain Spanehoven. Diegem heeft voorlopig nog geen punten kunnen verzamelen. Een uitgebreid wedstrijdverslag en reacties krijg je vanavond in het nieuws op RINGtv