Eppegem vernedert nieuwkomer Merchtem met 0-5

maa 12 jan 2015

In eerste provinciale is Eppegem het jaar goed gestart met een doelpuntenkermis op het veld van Merchtem. Eppegem versloeg de nieuwkomer in eerste provinciale met forfaitcijfers: 0-5.

Na amper 2 minuten mocht Noé voor Merchtem de score openen. Even later gaf diezelfde Noé een assist en Van den Brandt werkte rustig af : 0-2. Merchtem bood ook weinig weerstand en daar maakte Van Craen net voor rust opnieuw gebruik van : 0-3.

Ook in de tweede helft was de doelpuntenhonger van Eppegem nog niet gestild. Gajanovic zette halfweg de 0-4 op het bord en net voor affluiten plaatse Breugelmans de bal mooi in de verste hoek : 0-5.

Eppegem is nu vijfde in de stand. Merchtem blijft onderaan bengelen. Trainer Geert Vanderidt gaf na afloop toe dat deze wedstrijd veel te hoog gegrepen was voor Merchtem. Een uitgebreid verslag en reacties van beide ploegen krijg je vanavond in RINGtv-Sport.