Halle-Gooik alleen leider na winst tegen Antwerpen

zat 20 feb 2016

Zaalvoetbalclub Halle-Gooik heeft gisteren de topper tegen Antwerpen gewonnen met 4-3. Halle-Gooik is daardoor nu alleen leider.

De topmatch tegen Antwerpen in sportcomplex De Bres was er een op het scherpst van de snee. Sababti, vroeger nog aan de slag bij Antwerpen, bracht de thuisploeg naar een 2-0 voorsprong. Maar niet veel later kwam Antwerpen met de aansluitingstreffer. Bij de rust was het 2-1.

In de tweede helft tekende Hitou voor de gelijkmaker. Maar Zouggaghi, ook ex-Antwerpen, bracht de thuisploeg al snel weer op voorsprong: 3-2. Rahou deed er wat later nog een punt bij en bracht de stand op 4-2. Halle-Gooik leek op rozen te zitten, maar dat was buiten Hitou gerekend. Hij bracht Antwerpen weer in de wedstrijd: 4-3.  Maar het bleef na een erg spannende wedstrijd wel bij die score en dus won Halle-Gooik na de match op Charleroi de tweede topper op rij. Halle-Gooik is nu alleen leider met 42 punten, Antwerpen volgt op een punt, Charleroi op vier.