Halle-Gooik naar bekerfinale

zat 5 maa 2016

In het zaalvoetbal heeft Halle-Gooik zich geplaatst voor de finale van de Beker van België. Halle-Gooik deed dat na winst tegen Houthalen met 12-4.

Halle-Gooik kon in de eerste helft niet echt potten breken. Rahou trapte de 1-0 binnen, maar Houthalen wist tegen te scoren. Bij de rust stond het 1-1 gelijk. Maar na de pauze zagen we een ander Halle-Gooik. Uitblinker Sababti scoorde maar liefst drie keer in drie minuten. Manfroi nam de 4-1 voor z’n rekening, Trussart, Dujacquier en Texeira droegen hun steentje bij en maakten er 9-1 van. Houthalen kon daarna nog eens scoren en dat inspireerde Sababti tot z’n vierde treffer van de avond (10-2). Houthalen kwam nog even terug in de wedstrijd en maakte nog twee doelpunten. Dujacquier deed hetzelfde en legde de 12-4-eindstand vast. Halle-Gooik speelt op 16 april de finale van de Beker van België tegen Antwerpen.