halle-gooik.jpg

Halle-Gooik verliest topper tegen Charleroi

zat 24 okt 2015

In het zaalvoetbal heeft Halle-Gooik gisteren de topper tegen Charleroi verloren met 1-3.  Halle-Gooik kreeg heel wat kansen, maar wist die niet te verzilveren.

De tweede topper en ook de tweede nederlaag op een rij voor Halle-Gooik. Het startte nochtans sterk met een verdiende 1-0 ruststand. In de tweede helft kroop er twijfel in de ploeg. De combinaties vlotten niet meer, spelers maakten vaak de verkeerde keuzes en er was geen efficiëntie voor doel. Charleroi counterde twee keer messcherp en op 1 minuut tijd stond het  1-2. Halle-Gooik speelde nog alles of niks, maar het werd niks, want het kreeg nog een derde goal te slikken. 0 op 6 dus. De kampioen doet het goed in Europa, maar zwalpt in de eigen competitie. "Ik denk dat we mans genoeg moeten zijn om het niet op dat Europees avontuur en mogelijke vermoeidheid te steken", zegt Amar Zouggaghi van FP Halle-Gooik, "dat is al drie weken geleden. Ik denk dat we de kopjes fris moeten maken en samen uit het dal te zien komen."

Harder werken

"Twee weken op rij verliezen als topclub, dat zou niet mogen", meent Bart Schapmans, T2 van Halle-Gooik, "we moeten harder werken en hier sterker uitkomen."